VASTUULLISTA

rakentamista ja matkailua

VASTUULLISTA

rakentamista ja matkailua

Napa-Koli Oy on kestävään matkailuun ja rakentamiseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Yrityksen pääpaikka on Hyvinkäällä, mutta juuret Pohjois-Karjalassa, Kolin maisemissa. 

Yritys on toteuttanut Kolin ja Järvi-Suomen alueella ryhmämatkoja useiden vuosien ajan. Se toimii kehittäjänä ja pääosakkaana Kolille toteutettavassa vastuullisen luontomatkailun keskuksessa, Koli Culturassa

Kolilla toiminnan pääperiaatteena on kansallispuiston ainutlaatuisen hengen ja luonnonarvojen vaaliminen. Tätä kuvastaa myös yrityksen nimi, jonka alkuosa tulee sanasta nationalpark – kansallispuisto.

Matkailukehittämisen ohella Napa-Koli toteuttaa rakennus- ja saneeraustöitä pääkaupunkiseudulla – ja ympäri Suomea. 

Referensseihin kuuluvat  Laajasalon kirkon rakentaminen, Pitäjänmäen kirkon saneeraus, kahden palvelutalon rakentaminen sekä saneeraukset Britannian Suomen suurlähetystössä, Suomenlinnassa sekä useissa arvohuoneistoissa.

Rakennus- ja saneeraushankkeissa yritys tekee yhteistyötä sisaryhtiönsä Arikoli Oy:n kanssa. Molempien taloudellisesti vakavaraisten ja menestyksekkäiden yhtiöiden pääomistaja on matkailu- ja rakennusalalla meritoitunut Ari Uusikangas